SWESWE
Hair Transplant Cost

Hår transplantation kostnad

Hår restaurering är en komplex procedur som är knuten ett antal element. Positiva resultat beror på noggrann bestämning av patientens egenskaper, hårfästet designen, donator skörd, graft överlevnad, snitt och insättnings, postoperativ vård och adjungerad terapi. Kostnaden för förfarandet varierar beroende på patientens behov och mål, kirurgens skicklighet nivå och artisteri, den teknik som används och den plats där förfarandet kommer att genomföras.


På Asmed, är vårt mål att skapa en optimal utseende av fullkomlighet och naturlighet. På grund av fluktuationer i antalet transplantat som krävs för att erhålla den eftertraktade utseende, debiterar vi ett fast pris per transplantat. Hår egenskaper (färg, curl och kaliber), omfattningen av alopeci tillstånd och patient förväntningar kommer definitivt att påverka transplantat nummer. Det är emellertid inte strikt transplantat nummer eller teknik som måste beaktas.


Följande poster beaktas inom vår prissättning :


Anläggningen:

Ditt hår transplantation kommer att utföras i en kirurgisk centrum där alla tekniska och sanitära kraven tillämpas. Vårt center har förmågan att göra någon typ av operation, men det var enbart avsedd för hårtransplantation och används uteslutande för detta ändamål.


Fortbildning:

Vi genomför regelbundet möten för att planera nästa dags operationer och för att diskutera den senaste utvecklingen i hårtransplantation med vår heltids erfaren och engagerad personal.


Läkare Samråd:

Att identifiera icke-kandidater och / eller icke-idealiska kandidater, undersöker läkaren varje patient noggrant med hjälp av avancerad teknisk utrustning och utnyttja omfattningen av hans erfarenhet för alla bestämningar. Håret densitet, den follikulära densiteten och antalet hårstrån per follikulära grupp utvärderas för olika regioner i hårbotten. Hår diameter mäts med en mikrometer och därefter, den givaren och mottagaren områden. Donator kapaciteten beräknas också. Om icke-kandidatur är etablerad eller om patienten beslutar att inte ha operationen av olika skäl, det finns ingen avgift för samrådet.


Manuell Fue Teknık:

FUE är den senaste stora framsteg inom hårtransplantation. Vid tillämpning av denna metod, kan ett stort antal hårsäckar skördas på en enda dag med utmärkt återväxt och hög patienttolerans utan större ärrbildning. Vid Asmed, är endast den manuella FUE sekventiella metoden (DES) utnyttjas. Denna teknik, som utvecklats av Asmed för sin exklusiva användning, tillåter läkare att bokstavligen känna väg follikeln. Det gör det också möjligt för skyddet av givarområdet och garantier homogenisering ger god kvalitet transplantat.


Artisteri och Science:

På Asmed, vi noggrant kombinera och balansera de dubbla aspekter av artisteri och vetenskap när de utför hårtransplantationer. Använda högt förädlade konstnärliga färdigheter och vetenskapliga metoder, överväganden såsom givare hår tillgänglighet, potentiell framtida håravfall, lämplighet för ett visst format (för ben och ansiktsdrag) och anpassade hårfäste utformning är av största vikt. Det tar skicklighet och lämplighet för att komma fram till exakt jämvikt som krävs för att skapa en naturlig look, och på Asmed, är vi stolta över att vara experter i detta avseende.

Snitt placeras med lateral slits teknik med hjälp av specialstorlek blad. Sido orientering resulterar i mindre vävnadsskada, närmare graft placering, och en shingled effekt som skapar en illusion av mer volym.

Original en-hår follikulära enheter används i främre hårfäste att ge en naturlig, mjuk utseende.


Test Och Analys:

En analys blod och elektrokardiogram utförs.Smärtlindring: Asmed on-personal anestesiolog kommer att upprätta en smärta förvaltningsplan för din förfarandet och om nödvändigt, kommer att reglera vid operation enligt önskemål, situation och monitorization.


Smärtlindring: Asmed personal och narkosläkare kommer att upprätta en plan för dina smärtan som du kan få under operationen.Om det blir nödvändigt kommer personalen att åtgärda vid operation enligt önskemål, situation och monitorization. Hårtransplantation kostnaden ingår även mediciner som behövs vid behov.


Utrustnıng:

Olika stilar av högkvalitativa kirurgiska slag används. För att reglera kvalitet och, om nödvändigt att göra justeringar, är rapporter i rätt tid ges till kirurgen under operationen.


Graft Kvalıtetskontroll:

De parametrar som kan påverka transplantat är noggrant kontrolleras av den senaste tekniken. Den tvärpolarise förstoringsglas, hypotermisk lagringslösning (hypotermosol) och lagringsenhet som frossa transplantat ner till från 0 ° C till 4 ° C används i alla operationer.


Komfort:

En massör är tillgänglig för rygg, axlar och fotmassage under operation.


POST-Kirurgisk behandling:

Laserterapi appliceras efter operationen. En post-kirurgisk vård kit suppied innehållande ett lock (speciellt utvecklad för denna typ av operation), postoperativa mediciner, en kylklamp, kudde, Hairixin schampo, Hairixin lotion och en flaska av liposomalt ATP spray.


Modersmål RÅDGIVARE:

En infödd talande rådgivare kommer att tilldelas varje patient vid ankomst och kommer att finnas tillgänglig under hela förfarandet för att hjälpa till med kommunikationen och förtydligande i patientens modersmål.


Hårtransplantation kostnad (på ASMED)

Hårtransplantation kostnad: 2,5 euro / transplantat, är att för varje transplanterade hårsäcksgrupper. Hårtransplantation kostnaden är densamma för varje land, ingår turkiska marknaden.


Tjänster:

- Medicinsk Package (obligatoriskt, fast pris) *: 240 euro

ATP - Hypothermosol transplantat lösning, speciell mössa, Hairixin Shampoo & Lotion, antibiotika, is-pack, kudde, låg nivå laserterapi, Finasterid (Propecia eller Proscar) om så erfordras


- Överföringar av ASMED minibuss (tillval): 120 euro

90 euro: Transfer från ASMED minibuss från flygplatsen till kliniken, och vice versa

30 euro: Transfer från ASMED minibuss från hotellet till kliniken, och vice versa


Boende i intresse hotell (obligatoriskt) **

80 euro / natt 1 person. 5 Stars Hotel Radisson Blue Istanbul Asia, specialpris för ASMED patienter

95 euro / natt 2 personer. 5 Stars Hotel Radisson Blue Istanbul Asia, specialpris för ASMED patienter

120 euro / natt 1 person. ASMED lyxsvit, boende för ASMED patienter inuti kliniken

* ASMED kommer att ge dig måltider under dina driftdagar och en personlig assistent - Tolk i syfte att hjälpa dig att kommunicera med våra medarbetare och Dr Koray Erdogan


PRP: 300 euro (tillval):

PRP behandling består i utnyttjandet av en hög densitet trombocytgel, som erhållits genom centrifugering av en liten kvantitet av patientens blod. Detta är en medicinsk åtgärd känd sedan sjuttiotalet med en bevisad effektivitet i att främja vävnader förnyelse. Som kommer att ge allmänna fördelar beträffande efterpraktiker återhämta sig och därmed det slutliga resultatet.

Vi föreslår PRP behandling till alla våra patienter efter våra kliniska observationer; Ändå är det som behövs för att ange att ingen officiell undersökning har presenterats ännu, det är därför vi föreslår behandling som tillval. Vi har en hel del erfarenhet om PRP utnyttjande om follikulär hårtransplantation, så att vi kan erbjuda ett effektivt och högsta kvalitet behandling.


Priserna är inte förhandlingsbara och vi erbjuda inga rabatter. Rabatter erbjuds bara för verksamhet över brända vävnader och andra särskilda villkor (på kliniken diskretion).Samråds formulär

Om hårtransplantatuon / Historia

Historia

Området hårrestaurering är en dynamisk specialitet som innebär avancerad teknik som gör det möjligt för kirurgen att uppnå en mer estetiskt tilltalande resultat...


Om hårtransplantatuon / Läkarvård

Läkarvård

För närvarande är minoxidil och finasterid de enda behandlingarna som är godkända av FDA för MPHL...


Om hårtransplantatuon / FUE Hårtransplantation

FUE Hårtransplantation

Hår kirurgi tekniker inkluderar hårbotten minskning kirurgi; band skörd (FUT); och follikulär extraktion (FUE)...


Om hårtransplantatuon / Postoperativa instruktioner

Postoperativa instruktioner

Vår tidsplan för att följa efter operationen. Läs noga och följ ut våra indikationer.


Om hårtransplantatuon / Hårtransplantation ordförråd

Hårtransplantation ordförråd

Oavsett din utbildningsnivå eller din ålder, kommer Asmed ordförråd hjälper dig att behärska vokabulär som är nödvändig att förstå området hårtransplantation ...


Om hårtransplantatuon / Turkiet

Hårtransplantation i Turkiet

Turkiet är en republik med en demokratisk regim. Dess unika och strategiska geografiska läge är vid korsningen av två kontinenter, Europa och Asien..