SWESWE
transparent ASMED Staff button button
Dr. Koray Erdogan

Vårt teamDR. KORAY ERDOGAN

Dr Koray Erdogan tog examen år 1994 från Hacettepe Universitetet (Ankara) Medicinska fakultetet. Sedan fullbordade Dr Koray sin obligatoriska läkartjänst I Kastamonu..LÄS MER...

Den Asmed personal

Den vänliga ASMED personal består av över 40 anställda som arbetar heltid för att ge kompetens och expertis inom varje aspekt av sina erbjudanden.

Dr Koray Erdogan, huvudläkare på ASMED, är känd som en av de främsta experterna i FUE Hårtransplantation tekniken över hela världen. Han har varit verksam som hår kirurg i mer än 15 år, och för närvarande deltar han som gästmedlem av fakulteten och föreläsare i olika akademiska institutioner på en konstant nivå. Han är en pionjär inom området "Medicinsk turism" i Turkiet, och i ett decennium har han utfört operationen dagligen på patienter från hela världen.


De som arbetar direkt vid sidan om Dr Koray Erdogan är ett medicinskt team av fyra specialistläkare och sexton erfaren kirurgisk hjälp och sjuksköterskor som har fått omfattande toppnivå utbildning inom hårtransplantation. Dessutom uppdaterar laget årligen sina kunskaper genom fortbildnings erbjudanden och särskild utbildning tillsammans med närvaro vid varje större kongress hår restaurering som sker runt om i världen.


Dessutom är ASMED kundassistans och välkomnande avdelning består av en flerspråkig personal som alltid är redo att hjälpa och stödja patienter i sina respektive modersmål engelska, italienska, franska, spanska, tyska, norska, svenska, ryska och arabiska. Personal stöd ges före, under och efter operation samt under arbetstid (8:00 till 06:00 GMT + 2) och 24/7 för eventuella nödsituationer.


Asmed Clinic Asmed Clinic Asmed Clinic

Asmed dagboken


14

No events this week

15

No events this week

16

No events this week

17

No events this week

18

No events this week

today